tag:blogger.com,1999:blog-3457588443917955844.post2037056791163193676..comments2022-11-14T15:00:27.751+01:00Comments on Podniebienie: Trójkolorowa tartaUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3457588443917955844.post-38348832851082119342010-03-09T15:38:10.027+01:002010-03-09T15:38:10.027+01:00Kasia, suszone pomidory pokochałam, odkąd je u Cie...Kasia, suszone pomidory pokochałam, odkąd je u Ciebie jadłam w wiadomej postaci :) A z kurczakiem na pewno wypróbuję (bo królową tart to jednak jesteś Ty ;)).Agnieszkahttps://www.blogger.com/profile/13292945456861084484noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3457588443917955844.post-79216770329740335642010-03-09T10:25:33.780+01:002010-03-09T10:25:33.780+01:00Agnieszka, jeśli lubisz połączenie mozarelli z sus...Agnieszka, jeśli lubisz połączenie mozarelli z suszonymi pomidorami, to polecam zapieczenie ich z kawałkami piersi z kurczaka, jeszcze świeża bazylia i danie jest pycha:):)<br />A międzynarodowa tarta wygląda super smacznie:)<br />KKUnknownhttps://www.blogger.com/profile/10769778843105156282noreply@blogger.com